Переговорам - бути: Порошенко в США зустрінеться з Обамою і Байденом

Головною темою діалогу політиків буде обговорення ситуації в Україні.

Порошенко і Обама. Ілюстрація:lb.ua

31 березня президент Петро Порошенко під час візиту до Вашингтона проведе зустріч зі своїм американським колегою Бараком Обамою і віце-президентом США Джозефом Байденом. Про це пише Укрінформ, зазначають Патріоти України.

Головною темою діалогу політиків буде обговорення ситуації в Україні.

Відзначимо, в США раз на два роки проводять саміт з питань ядерної безпеки. У 2016 році Росія вперше відмовилися від участі в заході. Президент Петро Порошенко вирушив до Вашингтона з чотириденним візитом.

Слід зауважити, що програмою перебування президента України в столиці США заплановані його двосторонні зустрічі з Генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном, президентом Польщі Анджеєм Дудою, президентом Аргентини Маурісіо Макрі і прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...