​Переговори у Білому домі: США посилить військове співробітництво з Україною – Порошенко

Візит вже можна назвати вдалим, заявляють українські дипломати.

Патріоти України вже наводили першу заяву голови нашої держави по результатам зустрічі з президентом Сполучених Штатів. Нарізі з’являються додаткові подробиці.

Президент України Петро Порошенко заявляє, що його зустріч з президентом США Дональдом Трампом була повноцінною і детальної. Зокрема, глава української держави також зазначив, що в ході переговорів отримав запевнення в твердій підтримці проведення реформ в Україні.

«Окремо було акцентовано наша співпраця у військово-технічних питаннях. Ми більш детально будемо обговорювати це з міністром оборони США. Президент Трамп дав чіткі доручення для того, щоб ми розширили нашу співпрацю», - підкреслив Порошенко.

За словами президента, окремо йшлося про економічне співробітництво. Зокрема, питання ядерної енергетики обговорили з міністром енергетики США і з віце-президентом Пенсом. Також обговорювалася закупівля американського вугілля і співробітництво в галузі поновлюваних джерел енергетики.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...