Перехідний період: Стало відомо, хто тепер керує зовнішньою розвідкою України

Андрій Олексієнко був призначений першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки 27 листопада 2017 року указом Петра Порошенка.

Перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки Андрій Олексієнко буде координувати роботу відомства до призначення нового керівника або виконуючого обов'язки голови. Про це в коментарі ЗМІ заявив керівник прес-служби відомства Сергій Астахов, передають Патріоти України.

"Служба зовнішньої розвідки працює в штатному режимі, а робочу координацію забезпечує перший заступник голови Служби Алексєєнко Андрій Вікторович", - прокоментував ситуацію спікер.

За його словами, новий глава СЗР або особа, яка буде виконувати обов'язки голови, може бути призначена тільки за указом глави держави. Олексієнко був призначений першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки 27 листопада 2017 року указом Петра Порошенка.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...