Переламати "гідрі" хребет, врешті-решт: Гройсман погрожує Раді відставкою

Зараз вирішується доля як мінімум ще одного покоління українців. Життя тих, хто зустрів Незалежність у дорослому віці змарноване 25 роками корупції "рідної" влади. у четвер, 7 червня чекаємо на день істини та голосування у ВР за Вищий антикорупційний суд.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв піти у відставку, якщо Верховна Рада не ухвалить закон про Вищий антикорупційний суд. Про це голова уряду сказав на брифінгу з головою ВР Андрієм Парубієм, зазначають Патріоти України.

"Якщо це рішення не буде ухвалене - дестабілізація. Є величезний виклик для всіх, хто причетний до ухвалення цього рішення. Я як прем'єр-міністр України прийняв для себе рішення: якщо цей справедливий і незалежний суд не буде створений, я складу з себе повноваження прем'єр-міністра і подам у відставку", - сказав Гройсман.

Прем'єр зазначив, що буде працювати з головами фракцій і народними депутатами над цим питанням.

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...