Переполох в "ДНР": Бойовик втік з частини, захопивши у полон російського куратора, - соцмережі

Останнім часом фіксуються факти небажання учасників бандформувань брати участь в бойових діях і зростаюче невдоволення в зв'язку з поганим фінансуванням і забезпеченням "ЛДНР".

Серед бойовиків "ЛДНР" спостерігається тотальне дезертирство. Фото: ЕРА.

Найманець, що втік з "військової частини", захопив в полон свого командира. Спецслужби "ДНР" "на вухах" - на пошуки кинуто всі сили, місцевим жителям загрожують покаранням за приховування інформації - у соціальній мережі набирає обертів повідомлення про дезертирство бойовика "ДНР" з частини, повідомляють Патріоти України.

"Днями, згідно з отриманою інформацією, на тлі конфлікту з одним з кураторів останній покинув місце служби і пропав без вісті. Місцезнаходження дезертира встановлюється. Також без вісті пропав і вищезгаданий куратор ", - йдеться в повідомленні.

Жителів просять повідомляти інформацію про надзвичайну подію в "МГБ ДНР" та нагадують про покарання за наклеп або неповну інформацію.

На офіційному сайті "міністерства держбезпеки" інформації про надзвичайну подію немає. Остання новина датована 5 травня.

Варто відзначити, що Дмитро Тимчук неодноразово повідомляв про факти масового дезертирства бойовиків "ЛДНР". Часто найманці покидали розташування частини, прихопивши зброю. Останнім часом фіксуються факти небажання учасників бандформувань брати участь в бойових діях і зростаюче невдоволення в зв'язку з поганим фінансуванням і забезпеченням "ЛДНР".

"Патєрь нет"? Окупанти розгортають додаткові морги на захоплених територіях

вівторок, 14 травень 2024, 17:22

У зв’язку з активними наступальними діями й зростанням втрат ворог нарощує кількість моргів на тимчасово окупованих територіях. Додаткові місця зберігання трупів людей, які “досягли цілей сво”, розгортають переважно на ТОТ Луганщини, зокрема у приміщен...

"Хочу сказати, що виникає велика кількість питань": Бутусов розповів, що допомогло ворогу просуватися на Харківщині

вівторок, 14 травень 2024, 16:50

У Харківській області ситуація залишається складною, проте більш зрозумілою. Посилюються війська ЗСУ і на кордоні. Водночас у районі Вовчанська точаться бої. Про це сказав військовий журналіст Юрій Бутусов. "Зараз звичайно є реагування українського ком...