"Перевернути з голови на ноги": Росія заявила про нові резонансні факти в отруєнні Скрипаля

Постпред Росії в цілому засумнівався в правдоподібності інциденту з отруєнням Скрипаля та його дочки.

Фото: ЗМІ

У справі про отруєння в Великобританії колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля з'являються нові факти, здатні перевернути розслідування "з голови на ноги". Таку заяву зробив постійний представник Росії при ООН Василь Небензя, повідомляють Патріоти України.

"З'являються все нові і нові цікаві факти і свідчення, які взагалі можуть в один прекрасний день перевернути всю справу з голови на ноги", - заявив Небензя.

Постпред Росії в цілому засумнівався в правдоподібності інциденту з отруєнням Скрипаля та його дочки. "У мене взагалі останнім часом виникає питання, а чи був хлопчик?" - зазначив він. 5 квітня в ході відкритого засідання Ради Безпеки Всесвітньої організації Небензя вказав на ряд "дивних речей" у справі Скрипаля.

"Як могли Сергій і Юлія залишатися в нормальному стані ще кілька годин, при тому що сержант поліції Нік Бейлі, який прийшов їм на допомогу, одразу ж втратив свідомість? Як вони всі взагалі змогли вижити після цього? Єдине пояснення - їм усім був негайно введений антидот, - заявив він. - У цій каламутній справі є маса питань, і чим далі, тим їх більше".

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...