Перевірка тривала 6 годин: Савченко розповіла, про що у неї запитували на поліграфі

Надію можуть направити на повторну перевірку на поліграфі.

Фото: hvylya.net

Народний депутат України Надія Савченко взяла участь у поліграфічному тестуванні. Перевірка на поліграфі тривала понад 6 годин. Як розповіла Надія Савченко у неї запитували, зокрема, чи збиралася вона добивати автоматами народних депутатів у парламенті після здійснення терористичного акту, повідомляють Патріоти України.

Журналісти запитали, які їй ставили питання під час проходження поліграфу, Савченко відповіла: "Всі ті питання, які генпрокурор озвучував з трибуни - чи збиралась добивати автоматами".

Невдовзі, сестра Надії Савченко Віра розповіла більш детально про перевірку. Вона уточнила, що при допиті на детекторі брехні її сестрі так і не поставили запитання сторони захисту - тільки сторони обвинувачення.

"На першій частині перевірки навіть адвокати не були присутні - їх обдурили і послали спочатку в іншу будівлю. Я там разом з адвокатами стояли і чекала Надю кілька годин, а виявилося, все це час допит вже йшов, в іншому приміщенні", - розповіла Віра Савченко.

За прогнозом Віри Савченко, Надію можуть направити на повторну перевірку на поліграфі. "Я так зрозуміла, слідчі СБУ залишилися невдоволені відповідями Надії і не отримали того, що хотіли. Думаю, буде повторний допит на поліграфі, або вони ще щось придумають. Адвокатам в СБУ сказали, що процедура не завершена, і пообіцяли сьогодні-завтра дати результат перевірки", - вважає Віра Савченко.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....