"Переворот"? Трамп хоче "кинути" важливу світову організацію

Президент США Дональд Трамп має намір вивести США зі Світової організації торгівлі (СОТ). Про це пише видання Axios з посиланням на інформовані джерела, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що американський лідер нібито сотні разів говорив радникам, що не знає, чому США присутні в цій організації. На його думку, СОТ створена іншими країнами для того, щоб чинити тиск на США.

Разом з тим радники Трампа з питань економіки намагалися переконати президента, запевняючи його, що членство в СОТ йде на користь США. Однак, президент нібито залишається непохитним.

"Свиня" від Байдена: У Путіна дуже бояться перемоги Гарріс на президентських перегонах у США - WP

субота, 27 липень 2024, 9:32

Всі сподівання кремлівського фюрера на більш-менш благополучне для себе завершення війни пов'язане з перемогою Трампа. Хоча більшість аналітиків наразі не розділяють ентузіазм Путіна щодо кон'юнктурщика Дональда Фредовича. Кремль та його прихильники вв...

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...