Переворот у "ЛНР": Плотницький зробив офіційну заяву

Фото: vidomosti-ua.com

Ватажок терористів "ЛНР" Ігор Плотницький визнав наявність конфлікту з відстороненим їм раніше "міністрів внутрішніх справ" Ігорем Корнетом і заявив про спробу "нелегітимного керівництва "МВС ЛНР" дестабілізувати ситуацію в "республіці". Про це сказано в повідомленні його прес-служби, повідомляють Патріоти України.

Плотницький заявив, що ситуація в центрі Луганська "є продовженням кадрових змін по законному відсторонення від займаної посади міністра внутрішніх справ".

"Події сьогоднішнього дня в черговий раз довели, що рішення було ухвалено правильне. Спроби певних структур Міністерства внутрішніх справ у такий спосіб оскаржити рішення суду... перейшли всі межі допустимого", - сказано в повідомленні.

Плотницький зазначив, що ситуація "перебуває під контролем керівництва "Луганської Народної Республіки" і найближчим часом буде повністю вирішена".

"Спроби людей, що діють під впливом нелегітимного керівництва "МВС ЛНР", націлені, перш за все, на створення соціальної напруги в містах "Луганської Народної Республіки" і є продовженням кадрових змін, сталися 20 листопада згідно із законодавством "Луганської Народної Республіки", - заявив він.

Ватажок терористів також запевнив, що "причин для паніки немає", і що "спроби певних осіб затриматися при владі ціною дестабілізації обстановки всередині держави марні, і найближчим часом будуть повністю нейтралізовані".

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: