Петро Порошенко привітав українців з 25-ю річницею створення ЗСУ з Донбасу (відео)

Своє привітання з переднього рубежу оборони України Президент України передав всім, хто сьогодні боронить незалежність і суверенітет держави.

Петро Порошенко привітав українців з Днем Збройних Сил України. Скріншот.

У мережі з'явився відеозапис вітання президента України Петра Порошенка з 25-ю річницею створення Збройних сил України. Відео Президент опублікував на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Своє привітання президент України записав, за його словами, неподалік від лінії фронту на Донбасі.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 5 грудня побував на опорному пункті української армії в одному кілометрі від Горлівки, яка контролюється бойовиками так званої ДНР. Зокрема, він вручив нагороди українським солдатам.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...