Певний сенс у цьому є: Політолог розповів, про що міг домовитися Садовий із Гриценком

Микола Давидюк впевнений, що українці позитивно оцінять таку самопожертву Садового.
Андрій Садовий. Фото: соцмережі.

Мер Львова Андрій Садовий міг домовився з кандидатом у президенти Анатолієм Гриценком, щоб бути лідером спільної парламентської кампанії з прицілом на посаду прем'єра. Про це журналістам сказав політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

"Українці позитивно оцінять таку самопожертву Садового. Подібні об'єднання на базі принципів були у 2004 році навколо Ющенка, хоча масштаби Гриценка дещо менші.

До дня виборів ще достатньо часу. Просідання рейтингів Тимошенко і Порошенка і ймовірна неявка на дільниці виборців Зеленського дають Гриценкові непоганий шанс. Але це ще не перемога у кишені. Треба запропонувати новий політичний продукт. Бо Томос теж дав Порошенкові гарний поштовх, але далі перемог у нього не було. Так само із Зеленським, новизна якого пішла на спад.

40% виборців не визначилися. Тому потенціал росту є. Зараз Гриценкові треба задати драйв кампанії, підтримувати динаміку. За місяць можна вистрелити і взірвати рейтинг, як свого часу Макрон у Франції чи Трамп у США", - каже Микола Давидюк.

Джерело: Gazeta.ua

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...