"Пятьдесят штук баксов - и эксклюзивное интервью ваше": Бабченко назвав ціну своєї "сповіді" для ЗМІ

Першими зглосилися заплатити російські пропагандисти.

Фото: focus.ua

Журналіст Аркадій Бабченко заявив, що готовий дати ексклюзивне інтерв’ю після спецоперації резонансної спецоперації українських спецслужб, повідомлять Патріоти України.

"Колеги, я все розумію. Але повірте - у мене зараз купа проблем, мені потрібно в черговий раз життя заново з нуля будувати, щоб я міг думати ще й про те, як робити вам рейтинги і контент. Тому давайте так: п'ятдесят штук "баксів" - і ексклюзивне інтерв'ю ваше. Я шалено втомився. Я вичавлений повністю. Останні пару днів я був на грані нервового зриву. Будь ласка, не смикайте мене. Дайте ожити", - пояснив свою позицію журналіст.

Пізніше він зазначив, що таки знайшлися ЗМІ, які готові викласти таку немалу суму за ексклюзивне інтерв’ю з Бабченком - і це не хто-небудь, а російський пропагандистський канал "Россия".

"Знаєте, хто погодився першим? Відразу? Навіть не торгуючись? Телеканал "Россия". Так ось, друзі мої, якщо ви досі так нічого ще й не зрозуміли, скажу вам простими словами - пропозиція тільки для ЗМІ, а не для "бл**ських пропаг*ндонів», засуньте свої гроші собі в д*пу і йдіть на**й, і навіть не думайте мені писати ні з якими своїми бл**ськими кривавими грошима – так доступно?" – не стримуючись написав журналіст. Він пригрозив, що на цей російський телеканал обов’язково приїде, але не для інтерв'ю.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...