​Під Авдіївкою стався бій: Терористи намагалася таємно зайти у фланг передових позицій ЗСУ, - Тимчук

Бойовики влаштовують масштабні провокації.

Ілюстрація: ЖЖ

Під Авдіївкою стався бій: група окупантів намагалася таємно зайти у фланг передових позицій сил АТО. Про це повідомив народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"На ділянці Піски-Авдіївка - "традиційно" масовані мінометні обстріли з боку окупантів з 120- і 82-міліметрових мінометів, комплексне застосування станкових гранатометів (типу АГС-17 і СПГ-9/9М) з крупнокаліберними кулеметами", - зазначив він.

"На ділянці між "Царським Полюванням" і повітряним стволом шахти "Путилівська" - бойове зіткнення, група окупантів (до 10 осіб) намагалася таємно зайти у фланг передових позицій сил АТО, була виявлена і після нетривалого вогневого контакту із застосуванням ручних гранатометів відступила під вогнем бойової охорони ЗСУ на вихідний рубіж", - додав Тимчук.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...