"Під час ЧС-2018 до Сущенка прийде ФСБ": Озвучено несподіваний прогноз

Справа Сущенка зрушить з місця під час проведення у Росії Чемпіонату світу з футболу 2018.

Фото: segodnya.ua

Громадський захисник незаконно засудженого у Росії українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін розповів, чого варто чекати під час проведення у Чемпіонату світу з футболу 2018, що вже 14 червня стартує у Росії, повідомляють Патріоти України.

"Думаю, зараз під час Чемпіонату світу з футболу будуть різні багатосторонні консультації. Ймовірно, Романа відвідають оперативники з ФСБ, які зроблять йому деякі пропозиції", - зазначив він.

Водночас Фейгін запевнив, що і адвокати, і українські дипломати перебуватимуть у тісному контакту з Романом Сущенком, аби "у супротивної сторони не було спокуси влаштувати якусь розводку".

Нагадаємо, українського журналіста Романа Сущенка, який був власним кореспондентом "Укрінформ" у Франції, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

Процес набирає обертів: Китай продовжує допомагати РФ відновлювати ВПК, - Згурець

вівторок, 30 квітень 2024, 14:30

Аналітик Defense Express Сергій Згурець розповів, що Китай продовжує постачати РФ устаткування для відновлення військової техніки та компоненти для створення нового озброєння. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Заяви Е...

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...