Під час нагородження премією "Золотий глобус" Меріл Стріп жорстко розкритикувала Дональда Трампа (відео)

Актрису, яку відзначили премією імені Сесиля Б. де Мілля за видатні заслуги в кінематографі і гуманітарний внесок, обурила поведінка обраного президента по відношенню до репортера з інвалідністю Сержа Ковалескі.

Меріл Стріп. Фото: Апостроф.

Меріл Стріп розкритикувала поведінку нового президента США Дональда Трампа, який дозволив собі спародіювати репортера New York Times Сержа Ковалескі, що має інвалідність. Свою думку вона висловила в промові, яку вона виголосила під час церемонії нагородження премією "Золотий глобус 2017", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це момент, коли людина, що претендує на найбільш шанований пост в нашій країні, пародіює репортера з інвалідністю. Людину, яку він перевершує по привілейованості, владі і здатності дати відсіч. Момент, коли я побачила це, розбив мені серце, і я до цього часу не можу викинути його з голови, тому що це було не в кіно, це було в реальному житті ", - заявила актриса.

Стріп зазначила, що подібна поведінка президента дозволяє і іншим поводитися аналогічним чином. Актрису дуже вразило і обурило те, що зробив Трамп.

"Не тому, що це було добре, нічого доброго не було. Але це було ефективно і зробило свою роботу", - сказала вона.

"Інстинкт принижувати когось, продемонстрований кимось з можновладців на публіці, має величезний вплив на всіх, тому що він наче дає дозвіл іншим людям вести себе точно так же. Неповага тягне за собою неповагу, насильство веде до насильства. Коли сильні використовують своє місце для цькування інших, ми всі залишаємося в програші", - резюмувала актриса.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...