Під час вибуху охоронець закрив Мосійчука собою: Стали відомі подробиці гучного замаху на нардепа в Києві (відео)

Охоронець політика помер від поранень по дорозі в лікарню.

На місці вибуху. Фото: tsn.ua

Під час вибуху біля телеканалу "Еспрессо" в Києві охоронець закрив собою народного депутата Ігоря Мосійчука. Про це розповів водій депутата ТСН, повідомляють Патріоти України.

За його словами, вибухнув мотоцикл в той момент, коли депутат разом з охоронцем і політологом Віталієм Балою виходили зі студії телеканалу.

Водій відразу повіз Мосійчука в лікарню. 30-річний охоронець, співробітник поліції полку особливого призначення помер від отриманих поранень по дорозі в лікарню.

Вибух стався близько 22:00 в середу, 25 жовтня. Попередньо, був підірваний припаркований мотоцикл з встановленим на ньому вибуховим пристроєм. Відкрито кримінальну справу за статтею 258 КК - терористичний акт.

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...