Під Маріуполем триває найжорстокіший бій за всю історію АТО: Сунуть ворожі танки, терористи стріляють з "Градів"

Російські танки, які раніше працювали лише вночі, зараз уперше вийшли в бій у денну пору доби.

Під Маруполем триває найжорстокіший бій за весь час АТО. Фото: Фейсбук.

Під Маріуполем проросійсько-терористичні війська стріляють по позиціях українських морпіхів з усього, що є. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив центр волонтерів "People's Project", передають Патріоти України.

"За попередніми даними, повністю знищили ворожий опорний пункт разом із терористами. Ворог посилює артобстріл й переніс вогонь на вже колишні власні позиції. У зону бою сунуть ворожі танки", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу волонтери фонду "Повернись живим" повідомляють, що бої на Маріупольському напрямку не припиняються: ворог інтенсивно продовжує обстріл наших передових позицій з крупнокаліберних мінометів та ствольної артилерії. "Є підтвердження, що близько 12:00 терористи застосували реактивні системи залпового вогню "Град", - розповіли волонтери, додавши, що, за непідтвердженою інформацією, є поранені серед ЗСУ.

"Під Маріуполем зранку сильний бій. Велком у 2014 рік. Хочеться помилитися, але начебто все дуже серйозно. З нашого боку є поранені", - пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Серж Марко.

Бій не вщухає і на 19.00, додав Серж Марко. А тим часом волонтер Олена Балаба додала, щоЗСУ вже штурмують Комінтернове. Напевно попереду важка ніч.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...