Під Миколаєвом важко поранений провідний генерал ЗСУ (доповнено)

Заступник Головкому Сухопутних військ Зазнав серйозних ушкоджень внаслідок ДТП

Увечері в п'ятницю, 11 січня, на трасі Миколаїв-Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Dawoo Lanos і сідельний тягач MAN з напівпричепом, зазначають Патріоти України.

«Хюндай» з номерними знаками Збройних сил України їхав по трасі, з боку Миколаєва в напрямку міста Нова Одеса. Біля с. Себине водій «Хюндай» не впорався з керуванням і зачепив «Ланос», котрий рухався в попутному напрямку. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в напівпричіп сідельного тягача «Ман», що стояв на узбіччі.

В автомобілі «Хюндай» їхав заступник Головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. В результаті ДТП генерал серйозно травмований. Також травмований ще один військовослужбовець, який їхав в «Хюндай». Наразі бригада «швидкої» надає допомогу постраждалим на місці, після чого вони будуть доставлені в лікарню.

Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження. Більше за інших постраждав «Хюндай». ДТП сталося в умовах сильної ожеледі. Траса в місці аварії - суцільна ковзанка.

"ДТП сталося в умовах сильної ожеледиці. Стан постраждалих... в ДТП оцінюється як середньої тяжкості і стабільний. За фактом дорожньо-транспортної пригоди представниками Військової служби правопорядку проводяться слідчі дії", - йдеться в новому повідомленні Сухопутні війська ЗСУ.


Джерело: Новости N

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...