Під підозрою: НАЗК перевірить декларації 4 суддів Вищого госпсуду та 5 нардепів

Підставою для проведення повної перевірки декларацій стала інформація про можливе відображення у деклараціях недостовірних відомостей.

Ілюстрація: ЖЖНаціональне агентство з питань запобігання корупції розпочинає повну перевірку декларацій 11 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких 4 суддів Вищого господарського суду України. Як повідомляється на сайті НАЗК, відповідне рішення прийнято на засіданні Нацагентства, передають Патріоти України.

Зазначається, шо підставою для проведення повної перевірки декларацій стала інформація про можливе відображення у деклараціях недостовірних відомостей, отримана НАЗК від фізичних осіб, громадських організацій та правоохоронних органів. Зокрема, уповноважені особи НАЗК перевірять декларації 4 суддів Вищого господарського суду України, 5 народних депутатів України, посадових осіб апарату Верховної Ради України, Харківської обласної державної адміністрації.

При цьому в повідомленні зазначається, що початком здійснення повної перевірки декларації є день, наступний за днем прийняття відповідного рішення. Крім того, НАЗК повідомляє про 4 відмови у проведенні повної перевірки декларацій за зверненнями фізичних, юридичних осіб, засобів масової інформації та інших джерел про можливе відображення у деклараціях недостовірних відомостей.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...