Під покровом ночі: На Донбасі помітили нові колони з російською технікою

Серед виявленого транспорту були 2 автомобілі типу "седан", 2 тягача, 7 вантажівок "Камаз", 4 вантажівки "Урал", 1 автотягач з причепом для важкої техніки ("Камаз"), який перевозив МТ-ЛБ, 3 позашляховика і 1 міні-фургон.

На українсько-російському кордоні. Фото: соцмережі.

Транспортні засоби, які перетинали кордон з РФ на окупованому Донбасі в нічний час за межами пунктів пропуску, зафіксувала місія ОБСЄ. Групи вантажівок були виявлені в ніч на 12 жовтня між 22:20 і 1:40, передають Патріоти України.

"Безпілотник ОБСЄ виявив 2 вантажівки (ймовірно, "Урал"), припарковані вздовж ґрунтової дороги за 500 м на південь від центру н.п.Манич (на схід від Донецька). Також БПЛА зафіксував 3 окремі групи вантажівок, які прямували на схід і припаркувалися біля кордону з РФ, де раніше ОБСЄ фіксувала колони вантажівок, які заїжджали в Україну", - повідомили в ОБСЄ.

Серед виявленого транспорту були 2 автомобілі типу "седан", 2 тягача, 7 вантажівок "Камаз", 4 вантажівки "Урал", 1 автотягач з причепом для важкої техніки ("Камаз"), який перевозив МТ-ЛБ, 3 позашляховика і 1 міні-фургон.

"Було видно, що між цими транспортними засобами стояли і пересувалися люди. БПЛА зафіксував, як 2 "седани" пересувалися у західному напрямку від кордону з РФ, а потім припаркувалися на узбіччі дороги і встановили неофіційний блокпост приблизно за 100 м на північний схід від місця парковки 3 груп вантажівок, за 3,5 км від Манича", - повідомили спостерігачі.

Позашляховик від'їхав з місця, де припаркувалися 3 групи транспортних засобів, і поїхав на схід в напрямку кордону з РФ, зробивши зупинку на неофіційному блокпості. Решта транспортних засобів, за винятком міні-фургона, 2 позашляховиків і "седана", по двоє під'їжджали до "блокпосту", де контактували з присутніми там особами, після чого продовжували свій маршрут на схід.

"О 1:22 два припаркованих "седани", які встановили цей блокпост, розвернулися і рушили на схід в напрямку кордону з РФ. О 1:34 безпілотник зафіксував, як по цій дорозі від кордону з Росією в напрямку Манича прямували вантажівка "Камаз" з причепом, 2 вантажівки "Урал" і вантажівка "Камаз", а також позашляховик", - йдеться у повідомленні місії.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...