"Під шумок Каталонії Орбан і "панство" з "Йоббіка" вирішили зайти ще далі": Блогер про "самовизначення для Закарпаття"

Ілюстрація: apostrophe.ua

"Акція "Самовизначення для Закарпаття" під нашим посольством в Будапешті - вже занадто навіть для угорської риторики останнього місяця", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Роман Кулик, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Під шумок Каталонії Орбан і "панство" з "Йоббіка" (одна з учасниць - депутатка Європарламенту Крістіна Морваї, якій заборонили в'їзд в Україну за тур по окупованим територіям Донеччини) приободрились й вирішили зайти ще далі, подивитись на нашу реакцію.

Білий шум, враховуючи, що на території Закарпаття дислокується 128 гірсько-піхотна, на Львівщині - 80 десантна і 24 механізована, а в Коломиї 10 гірсько-штурмова. Це окрім частин Національної гвардії України.

Сподіватись, що після досвіду 2014-го ми толеруватимемо якісь автономістскі виступи за підтримки ззовні - наївно

Сподіватись, що після досвіду 2014-го ми толеруватимемо якісь автономістскі виступи за підтримки ззовні - якось наївно навіть для Орбана.

Але ж ні до чого серйозного не дійде, бо популістам з "Йоббіка"/"Фідеса" треба елементарно поістерити для внутрішнього споживача. Тому краще ж для них, щоб ця акція закінчилась разовим сконфуженим виступом під посольством України.

МЗС направило ноту протесту - ну ок. Головне - не виглядати беззубими слабаками, як би ситуація не розвивалась далі".

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...