Під тиском СБУ? "Інтер" почистив свій новорічний вогник від "ополченця", якому заборонений в’їзд в Україну

В ефір пішли пісні російських виконавців, які чомусь переспівували українські артисти.

Через Яна Цапніка «Інтеру» довелося переплановувати свій «новорічний вогник». Фото: ЗМІ


Телеканал «Інтер» вирізав зі свого новорічного концерту російського актора Яна Цапника. У результаті чого новорічний вогник каналу перетворився просто на нарізку виступів співаків. Зважаючи на ситуацію, канал постійно під час новорічної ночі спецільним повідомленням дякував тим глядачам, що залишились з ним, повідомляють Патріоти України.

Шеф-редактор профільного видання «Детектор медіа» Наталія Лігачова звернула увагу на те, що «Інтер» таки пожертвував Цапником. «Оскільки він грав головну роль в їх «Залишаємося зимувати», їм довелося вирізати всю акторську сюжетну лінію. І вийшли в ефір із скороченою версією, тільки концертною», - додала вона і привітала всіх пильних глядачів, Нацраду, СБУ і Мінкульт.

В ефір, тим не менш, пішли пісні здебільшого російськомовні та російських виконавців, які вітчизняним артистам довелося переспівувати.

Нагадаємо, 29 грудня Служба безпеки Україна заборонила в’їзд в Україну на п’ять років російському актору Яну Цапніку, який зіграв «ополченця армії ДНР з позивним «Майор» у фільмі «Військовий кореспондент» і який зіграв головну роль в новорічному вогнику «Залишаємося зимувати», знятому силами телеканалу «Інтер».

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...