Підбирається все ближе: Військовий літак Путіна пролетів над Білим домом

Літак пролетів на висоті понад 1,1 тисячі метрів, побувавши також над штаб-квартирою ЦРУ і авіабазою Ендрюс, де базується літак американського президента.

Фото: mirsamoletov.info

Російський літак Ту-154 здійснив вчора, 9 серпня, політ над Пентагоном, Білим домом, Капітолієм та іншими урядовими установами США, включаючи бункер під Вашингтоном. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Політ було узгоджено з США і здійснено в рамках Угодищодо відкритого неба. На борту перебували представники ВПС США.

Джерела телеканалу повідомили, що літак пролетів на висоті понад 1,1 тисячі метрів, побувавши також над штаб-квартирою ЦРУ і авіабазою Ендрюс, де базується літак американського президента.

Також російському Ту-154 було дозволено увійти в надсекретну зону повітряного простору у районі Білого дому, а також пролетіти над штатом Нью-Джерсі і резиденцією президента США Дональда Трампа.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...