Підступний план: Стало відомо про новий канал поставок російської зброї у "ДНР"

Терористи почнуть переправляти зброю на неокуповані території України для дестабілізації ситуації у країні.
Фото: qha.com.ua

У разі загострення ситуації на Донбасі терористи "ЛДНР" отримуватимуть найсучаснішу російську зброю через Південну Осетію. Про це на своїй сторінці в Facebook написав "радник" ватажка "ДНР" Олександр Казаков, коментуючи рішення Канади передати Україні летальну зброю, повідомляють Патріоти України.

При цьому він заявив, що терористи почнуть переправляти зброю на неокуповані території України для дестабілізації ситуації у країні.

"Якщо Захід почне поставляти Києву зброю, бойовики можуть поставити свою зброю у найнезручніші для Києва місця. Що буде? Мені бачиться два варіанти: 1. Терористи Донбасу таки почнуть поставки зброї до деяких чутливих для Києва місця - не буду їх перераховувати, але скажу, що це можуть бути не тільки Слов'янськ і Маріуполь. 2. У Донбасу може з'явитися своя кватирка - наприклад, Південна Осетія, яка буде поставляти "ДНР" сучасну зброю, щоб врівноважити "канадську кватирку", - написав Казаков.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...