Підступний план? Жебрівський розповів, чому Путін поспішав з "виборами" на Донбасі

Росія поспішала з виборами на Донеччині і Луганщині, щоб принизити статус Європи і щоб показати, що Путін буде розмовляти виключно з Трампом. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив екс-голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляють Патріоти України.

"Чому Росія так поспішала з виборами на Донеччині і Луганщині? Перше, щоб принизити статус Європи і щоб показати, що Нормандський формат, який включає Меркель і Макрона, нічого не дає. Росія хотіла показати, що Путін буде розмовляти виключно з Трампом. Можливо, ще з китайцями, але по інших питаннях", - сказав він.

Ще однією причиною, на думку Жебрівського, є намагання змусити українську владу сісти за стіл переговорів із маріонетками Путіна в Донецьку й Луганську.

За його словами, оскільки Росія порушила всі міжнародні норми, Україні треба представити зовсім інший план по Донбасу. "Зрозуміло, що потрібен компроміс. А компроміс – це миротворці на кордоні з Росією, миротворці на лінії розмежування й тимчасова перехідна адміністрація до виборів за українським законодавством", - переконаний Жебрівський.

Нагадаємо, 11 листопада на окупованих територіях Донецької і Луганської областей відбулися псевдовибори ватажків, де перемогли чинні так звані "керівники" Денис Пушилін і Леонід Пасічник. Україна засуджує фейкові "вибори" на окупованому Донбасі й ініціює обговорення їх на засіданні Комітету міністрів Ради Європи 14 листопада.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...