"Пішов роздупляж, очі бігають, розуміє, що смердить смаженим і він десь недалеко в черзі", - Мірко Сабліч про Захарченко (відео)

Верхівка терористів вже зрозуміла - їх будуть нищити.

Терорист Захарченко. Фото: ghall.com.ua"Є в "дНР" говоряща голова Едуардбасурин. А в РФ є геббельс-шапіто "60 минут"... Вчора обговорювали Гіву і ведучі почали звичний трешак, що "бандеры на поле боя не могут убить, а только так, подло... Эдуард, а как же они провезли огнемет через блок-посты?" - пише у своєму блозі Мірко Сабліч, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"А він їм каже (прямий ефір) "Ну, давайте говорить серьезно. Здесь полно оружия. Его не обязательно провозить с Украины ИЛИ С КАКОЙ-ТО ДРУГОЙ СТРАНЫ. Поэтому, я бы не утверждал, что провезли через границу КАКУЮ-ЛИБО"... Пішов роздупляж, очі бігають, розуміє, що смердить смаженим і він десь недалеко в черзі..."

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...