Після Донбасу на білому світі не затримуються: Оприлюднено нові дані про найманців ПВК "Вагнер"

Кожен опізнаний «гібридний» боєць Путіна приречений до міжнародного кримінального переслідування за злочини скоєні за межами РФ. І це в кращому випадку, бо Москва з задоволенням кидає їх на кожну нову «амбразуру». Адже «бабы еще нарожают».

Вагнер

Служба безпеки України оприлюднила імена ще 206 членів російської приватної військової компанії «Вагнер», які воювали в Сирії, зазначають Патріоти України.

Також в списку є 8 найманців, які загинули або померли від поранень. Майже всі загиблі протягом 2014-2016 років брали участь в бойових діях на Донбасі в складі російських терористичних формувань. Таким чином, за даними СБУ, підтверджене число загиблих і померлих від ран найманців «Вагнера» в результаті бойового зіткнення в Сирії 7 лютого 2018 роки вже становить 58 осіб.

Також у відомстві опублікували додаткову інформацію про ще одного іноземця в складі ПВК «Вагнер» - громадянина Республіки Узбекистан Дилшода Мамаджанова. Він отримав важке поранення, а потім його російським військовим літаком вивезли з Сирії в Росію. Копія всіх сторінок паспорта Мамаджанова свідчить про його відправку до Сирії з Ростова-на-Дону в складі чергової партії таємного військового контингенту «Вагнера» 30 серпня 2017 року.

Як повідомлялось, у вересні 2018 року Служба безпеки України оприлюднила на своєму сайті черговий список імен і фотографій бойовиків ПВК «Вагнер». Також раніше були оприлюднені нові імена російських військовослужбовців, які брали участь в незаконному захопленні Криму.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.