Після повернення на Батьківщину: Українські паралімпійці присвятили перемогу в Ріо воїнам АТО

Результат українських спортсменів - 117 комплектів нагород.

Ілюстрація: ЖЖУ ніч проти 22 вересня приїхала велика, але не вся частина збірної. Зустрічати наших спортсменів в аеропорту "Бориспіль" прийшли декілька сотень людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Паралімпійці присвятили свою перемогу воїнам АТО, які захищають зараз суверенітет України на сході і дехто з них повертаються додому з інвалідністю.

Міністр спорту України Ігор Жданов під час зустрічі спортсменів запевнив, що у 2018 році премії для паралімпійців будуть на такому ж рівні, як і для спортсменів олімпійської збірної.

Президент Національного параолімпійського комітету України Валерій Сушкевич зі свого боку звернувся до української влади із закликом вирішити проблеми тих, хто має обмежені можливості і забезпечити їм належний рівень життя. Він зазначив, що Ігри в Ріо довели, що ці люди можуть перемагати.

У ніч проти 22 вересня приїхала велика, але не вся частина призерів та членів національної параолімпійської команди України. Друга і третя частина паралімпійців прибуде завтра.

Нагадаємо, збірна України на Паралімпійських іграх завершила свій виступ з третім результатом, випередивши збірну США і поступившись тільки Китаю і Великобританії. Результат українських спортсменів - 117 комплектів нагород (41 золота, 37 срібних та 39 бронзових медалей)

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...