Після розмови з рідними: Боєць ООС наклав на себе руки

Боєць Операції Об'єднаних сил, що проходив службу у військовій частині на території Костянтинівки Донецької області, покінчив життя самогубством, повідомляють Патріоти України.

Як розповів журналістам перший заступник начальника Костянтинівського відділення поліції Артем Кузнєцов, солдату йшов 21 рік.

За його словами, інцидент стався на території військової частини, де служив боєць ООС. До такого відчайдушного кроку хлопця, як повідомили в поліції, підштовхнули проблеми в сім'ї.

Відзначається, що військовий вистрілив собі в рота з автомата Калашникова після телефонної розмови з членами родини. Розслідуванням деталей події зайнялася військова прокуратура.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...