Після судилища над Сенцовим, режим Путіна вирішив запроторити українського режисера як найдалі

Злочинна влада РФ бажаючи позбутися згадок про ганебний судовий процес, запроторила політв’язня до Сибіру, чим ще більше зганьбила себе і додала Олегу ореолу мученика та в’язня совісті.

Нескорений Олег Сенцов

Українського режисера, Олега Сенцова відправили по етапу до Іркутська. Там він відбуватиме покарання, інформують Патріоти України з посиланням на повідомлення у ФБ сестри засудженого українця Наталії Каплан.

"Почався етап. Олега Сенцова везуть до Іркутська, Сашу Кольченка до Челябінська", - написала вона.

Як вже повідомлялося українського режисера Олега Сенцова і активіста Олександра Кольченка затримали співробітники ФСБ в Криму навесні 2014 року. Їх етапували до Росії, де судили за сфабрикованим звинуваченням в організації терактів і підпалів офісів партій на півострові. Обидва вину не визнали.

25 серпня минулого року суд у Ростові-на-Дону виніс вирок Сенцову і Кольченку, засудивши їх до 20 і 10 років ув'язнення в колонії суворого режиму відповідно.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...