Після сирників трішки еротики: У мережі бурхливо обговорюють оголене стегно Тимошенко (фото)

Половина коментаторів оцінили еротичність вигляду лідерки "Батьківщини", а були й такі, хто розкритикував вигляд депутатки.

Юлія Тимошенко. Фото:FаcebookЛідерка "Батькіщини" Юлія Тимошенко, певно, поставила собі за мету не зникати з перших шпальт не лише політичних видань, а й розважальних. Про це пише Таблоїд, передають Патріоти України.

Уже кілька тижнів у пресі обговорюють її сирники, образ принцеси Леї та "ортопедичне" взуття у Раді. І ось Леді Ю дала новий привід – з’явилася на публіці у вбранні, яке трішки оголило її стегно.

"Бракує тільки батога, але якщо все буде нормально на виборах, то з'явиться і він." - йдеться в підписі до світлини.

Світлина зроблена начебто ще місяць тому. У повний зріст вбрання Тимошенко знайти не вдалося, але користувачам вистачило навіть цього маленького розрізу, щоб звільнити свою фантазію у коментарях.

Думки щодо вигляду Юлії Володимирівни розділилися. Половина коментаторів оцінили еротичність луку, а були й такі, хто розкритикував вигляд депутатки.

У Німеччині затримали двох рочґсійських агентів, які планували теракт, щоб зірвати військову допомогу Україні

четвер, 18 квітень 2024, 14:40

Видання Der Spiegel, посилаючись на свої джерела у генпрокуратурі ФРГ, повідомило, що у Баварії викрили двох російських агентів, які вели спостереження за американськими базами на території Німеччини та планували диверсії на військово-транспортних шлях...

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...