Після заборони стріляти у знахабнілого ворога оборонці Пісків поробили собі рогатки (відео)

Військові, котрі перетворилися на мішені в тирі, не розуміють логіки командування.

Скріншот

Протягом дня село Піски під Донецьком обстрілювали незліченну кількість разів. Українські воїни не відповідали, виконуючи наказ Генштабу. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Техніку чуємо, пересування йде. А ми відповісти не можемо. Деякі хлопці навіть поробили рогатки великі", - розповів один із військовослужбовців. Бійці витримують обстріли в кількох сотнях метрів від ворога.

На випадок важкої артилерії та "Градів" мають глибокі та міцні бліндажі. Багато військових на цих позиціях уже майже рік.

Вони не зізнаються, але помітно, що хлопці добряче втомилися від життя в землянках, непевності та наказу тримати односторонній мир.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...