Після завершення будівництва "Північного потоку-2": У Німеччині зробили гучну заяву щодо транзиту газу через Україну

Німеччина грає в свої ігри, віддаючи перевагу своїм економічним амбіціям більше ніж здоровому глузду і світовій безпеці.

Штайнмаєр назвав безпідставними побоювання України щодо припинення транзиту газу по її території після будівництва Північного потоку-2. Наче українці такі наївні, що не розуміють з ким в особі Москви мають справу, зазначають Патріоти України.

Президент ФРН зазпевняє, що Німеччина докладає зусиль для забезпечення транзиту природного газу через Україну, і для цього проводяться переговори.

"Вони відбуваються не лише між Німеччиною і Україною, а також і з Європейським Союзом, і я сподіваюся, що ці переговори дадуть результати в найближчому майбутньому", – заявив німецький політик.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...