План агресора: Окупанти завезли до Криму близько 300 тис. росіян

Фото: detector.media

Росія завезла до окупованого Криму 250 тисяч осіб з ОРДЛО та ще близько 300 тисяч – із РФ. Про це в інтерв'ю "5 каналу" заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, повідомляють Патріоти України.

"Росія грубо порушує Женевську конвенцію про неприпустимість примусової зміни демографічної ситуації на окупованій території. Вони створюють умови, за яких корінні жителі змушені залишати півострів, і заселяють його людьми, лояльними до себе", – повідомив Джемілєв.

"250 тисяч осіб вони привезли з Донецької та Луганської областей, цих "ватників", багато хто з них – бандити, які беруть участь у беззаконні, і не менше 250 тисяч, а то і 300 – 400 тисяч, за різними оцінками, жителів Російської Федерації", – наголосив політик.

"Але там все так засекречено, скільки людей нових прописано... У тих структурах, де є ці дані, немає практично жодного кримського татарина. Все дуже засекречено", – підкреслив лідер кримськотатарського народу.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...