План Кремля? Письменник-терорист Прилєпін заговорив про об'єднання "ЛДНР" з Україною (відео)

Російський письменник Захар Прилепін, який воював на боці терористів "ДНР", нахабно заявив, що тимчасово окуповані території Донбасу готові возз'єднатися з Україною лише у разі її приєднання до себе, повідомляють Патріоти України.

Крім того, він дозволив собі висунути Києву ультиматум про те, що бандформування погодяться тільки на свої умови без будь-яких альтернатив. Самовпевнену пропагандистську промову Прилепін озвучив в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Знаєте, як це на Донбасі називається: "Ми готові приєднати Україну до Донбасу". На цих умовах можливе возз'єднання. Той порядок речей, та влада, та ідеологія, те ставлення до російської мови, яке зараз є в Донецьку і Луганську, - якщо Україна готова з цим погодитися, то вони готові возз'єднуватися. На цих, а не на київських підставах", - цинічно висловився окупант.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....