План Кремля? У Держдумі РФ "присвоїли" три українських міста

Депутат нелегітимної Державної думи РФ, скандальний лідер фракції ЛДПР Володимир Жириновський нахабно заявив, що всі українські міста (мова йде про Житомир, Ніжин та Львів, - ред.), імена яких президент Росії Володимир Путін присвоїв деяким армійським частинам, насправді є російськими, повідомляють Патріоти України.

Одіозний політик зазначив, що не розуміє обурення українських військових рішенням глави держави-агресора і вважає його історично справедливим. Своїми неадекватними думками з цього приводу він поділився в особистому Telegram-каналі.

"Хочу нагадати історію: серед зазначених міст немає жодного українського. Коли вони з'явилися, навіть такої назви "Україна" не існувало, не кажучи вже про державу. Всі ці міста входили до складу Росії, будувалися росіянами або підданими російського імператора, захищалися воїнами Росії в численних війнах. А Україна відповідальна хіба що за зубожіння жителів цих міст в останні десятиліття", - цинічно висловився Жириновський, традиційно підігруючи офіційній кремлівській риториці, яка виправдовує окупацію територій суверенної України.

Володимир Жириновський


Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...