По 500 гривень за штуку "біомаси": Екс-регіонали мобілізують учасників на Псевдомайдан, - Ірина Луценко

Нардеп від БПП заявила, що серед організаторів подібних акцій як "колишні представники Партії регіонів, які розстрілювали людей на Майдані, так і представники опозиційних сил, які тоді сиділи в тюрмі".

Ірина Луценко. Фото: nc4.info.

Заступник голови депутатської фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко заявила, що в регіонах опозиційні сили набирають учасників акцій протесту в Києві за 500 гривень на добу. Про це вона сказала під час Погоджувальної ради у понеділок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Депутати нашої фракції зафіксували по регіонах України "збирачів", які обіцяють 500 гривень за добу бажаючим прийняти участь в цих ганебних акціях протесту", – повідомила Луценко.

"За какие деньги сей невиданный банкет во время войны?", – зазначила Луценко, перейшовши на російську мову.

За її словами, прикро, що серед організаторів подібних акцій як "колишні представники Партії регіонів, які розстрілювали людей на Майдані, так і представники опозиційних сил, які тоді сиділи в тюрмі".

"Дико чути про союз, який намагається осідлати ці акції протесту на так званий Псевдомайдан, а точніше - Антимайдан", – сказала Луценко.

"Напрошується висновок, що на дестабілізацію всередині країни йдуть криваві гроші Кремля. Бо головне завдання Путіна і Росії - це спроба зірвати на саміті 24 листопада надання Україні безвізового режиму", – зазначила нардеп.

"Ми, як партія влади, яка взяла на себе відповідальність, закликаємо свідомих українців не підтримувати ці позорні акції", – закликала Луценко.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...