По-новому: Президент України оприлюднив е-декларацію

Петро Порошенко задекларував $27 млн і 800 тис. грн в банку і $ 60 тис. готівкою, будинки, квартири, земельні ділянки, картини, коштовності, одяг і багато-багато цукеркових фабрик.

Петро Порошенко. Фото: Ukrainian Time.

Президент України Петро Порошенко опублікував електронну декларацію доходів і наявності майна за 2015 рік, передають Патріоти України.

У власності Порошенка - будинок вартістю 30 000 000 грн, шість земельних ділянок, три квартири і нежитлове приміщення. Разом з дружиною президент володіє ще однією квартирою. На дружину Порошенка записано дачний будинок та одну земельну ділянку.

Ще чотири будинки і чотири земельні ділянки знаходяться у Порошенка в безоплатному користування і були задекларовані його дітьми.

Порошенко володіє автомобілем Mercedes-Benz, також він орендує BMW і Range Rover. У дружини Порошенка - Jaguar. Також президент володіє човном Bayliner. На дітей Порошенка записано три автомобілі Mercedes-Benz.

У власності президента України - акції чотирьох компаній. Також Порошенко є власником 104 компаній і фондів.

Зарплата Порошенка на посаді президента за 2015 рік склала 121 054 грн. Також глава держави отримав 12 375 404 грн відсотків. 45 938 404 грн він отримав на курсовій різниці при погашенні ОВДП від їх вартості.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...