"По стопах Путіна": Захарченко призначив нардепами своїх колишніх охоронців

Глава "ДНР" Олександр Захарченко в тому, що бойовики його особистої охорони стали "парламентарями "ДНР" в цивільних костюмах", "побачив" для себе хороший знак.

"Народна рада" "ДНР" пішла на літні канікули. Фото: vchaspik.ua24 червня в "ДНР" закінчила свою роботу і пішла до вересня у відпустку "народна рада", пишуть Патріоти України з посиланням на Газета.ru.

В останній день роботи він в черговий раз осоромив прогнозистів і скептиків. Не в вересні, а вже зараз представники двох легальних громадських організацій "ДНР" - "Донецької республіки" і "Вільного Донбасу" - заповнили всі 13 вакансій в місцевому парламенті. Склад "народної ради" порідшав після того, як звідти витіснили представників комуністичних сил.

Введення в "парламент" тимчасово безробітних ідеологів "русской весны", всупереч очікуванням, не відбулося. З відносно відомих постатей в списку - колишній "мер" Єнакієве і адміністратор Горлівки Роман Храменков. Його в "народну раду" ввів "Вільний Донбас" Павла Губарева.

"Я хочу поздравить тех депутатов, которых сегодня приняли в народный совет, - звернувся до парламентарів глава" ДНР "Олександр Захарченко. - К моей радости, многих из вас я знаю, и многих мне непривычно видеть в гражданских костюмах. Для меня это очень знаково".

Нові люди в залі Олександру Захарченко, дійсно, знайомі дуже добре. Тепер в роботі "парламенту "ДНР" бере участь група колишніх бійців його особистої охорони.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"