По українцям у Мар’їнці б’є снайпер, під Маріуполем ворог пустив у хід міномети та гранотамети

Зведення штабу АТО станом на 06:00 годину 23 лютого 2016 року. Віськові повідомляють про напружену, але контрольовану ситуацію в районі проведення бойових дій.

Речник АТО Сергій Жмурко

За інформацією прес-центру, опівночі ворожий снайпер обстріляв позиції українських військ біля Мар’їнки, зазначають Патріоти України. У цьому ж районі бойовики застосували стрілецьку зброю.

По позиціях українських військових поблизу Водяного на Маріупольському напрямку терористи вели вогонь з 82 мм міномету, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Крім того, бойовики зі стрілецької зброї обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Новгородського. Протягом вчорашнього дня було зафіксовано 18 обстрілів з боку терористів.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...