​"Почему Вы не приехали к солдатам?… Сколько Вы передали денег для армии": Юлія Тимошенко втрапила у Слов'янську в скандал з учасником АТО 95-ї та 81-ї бригади (відео)

Виборча компанія все скандальніше, все брудніше. На зустрічі з виборцями щось пішло не так. «Леді Ю» назвала чоловіка провокатором, – «Ваши СБУшние штучкі не пройдуть», - і заперечила спілкування з Коломойським.

Візит кандидата в президенти України Юлії Тимошенко на Донбас вийшов не без скандалу, зазначають Патріоти України. Юдія Володимирівна проголосила, що те, що відбулося провокація СБУ та «Прямого каналу Порошенка», а її тусовка накиналась на АТОшника

Отже. Під час спілкування Тимошенко з виборцями в центрі уваги опинився чоловік, який представився учасником АТО. Чоловік почав задавати Тимошенко незручні питання: які підрозділи на передовій вона відвідувала кому з військових допомагала за 5 років війни.

У відповідь Тимошенко заявила, що допомагала з першого дня війни 57-й бригаді і разом зі своєю командою передавала фронту машинами все, що потрібно: одяг, їжу, техніку, реанімобілі і т.д. За словами кандидата, вона просто не піарилась (!) на цій діяльності.

Тимошенко звинуватила АТОшніка в провокації, яка буде показана на провладному каналі "Прямий". Після цього учасник АТО дав коментар на камеру і вступив у перепалку з прихильниками Тимошенко.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...