"Почесне місце в клітці": Родичі загиблих на Майдані передали свої побажання Януковичу (відео)

Сім'ї Героїв Небесної сотні прокоментували допит екс-президента.

Юристи та родичі загиблих під час розстрілів на Майдані обурені вибірковістю пам'яті Віктора Януковича, яку він продемонстрував під час відеодопиту в суді над обвинуваченими співробітниками "Беркута". Президент-утікач не пам'ятає ключових моментів Революції Гідності, проте до дрібниць згадує вигідні для себе епізоди, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Віктору Федоровичу хочеться побажати, щоб він скоріше перескочив зі статусу свідка в статус обвинуваченого. Бажаємо короткої дороги і зайняти почесне місце тут у клітці", - заявив один з рідних героя Небесної сотні.

"Найбільше незадоволеними повинні бути захисники беркутівців, тому що він не надав жодних свідчень на їх захист", - сказав інший.

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...