Подарунок Трампа для України - відставка Майкла Флінна

Президент США відправив на заслужений відпочинок радника Флліна, який відстоював покращення відносин з РФ. Для України це стала гарною несподіванкою.

Трамп відправив у відставку радника з національної безпеки. Фотоinosmi.ru

Відставка радника президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкла Флінна, який виступає за нормалізацію відносин з Росією, - справжній подарунок Україні, інформують Патріоти України.

Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив експерт-міжнародник Максим Ялі.

"Для Украины это однозначно положительно. Скажем так, это настоящий подарок на День святого Валентина, ведь Флинн в администрации Трампа был одним из главных сторонников нормализации отношений с Россией и снятия санкций. Это подтверждается последним скандалом, из-за которого он и покинул свой пост. Я имею в виду перехват его разговоров с российским послом о снятии санкций еще до вступления в должность Трампа. В результате ЦРУ закрыли Флинну доступ к тайной информации. То есть ЦРУ запретили ключевой фигуре, советнику по национальной безопасности, получать доступ к разведывательным источникам – это неслыханный прецедент", - зазначив Ялі.

За його словами, ця ситуація переповнила навіть чашу терпіння Трампа.

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...

Не все так просто! Обіцяну зброю Україна отримає лише влітку чи навіть пізніше, - NYT

неділя, 5 травень 2024, 7:24

Після схвалення нової програми американської військової допомоги Україна вже отримала кілька термінових поставок зброї, але із наступними партіями можуть виникнути затримки. За даними видання, минулої неділі Україна отримала партію протитанкових засобі...