Подарунок всім жінкам? Стало відомо, на яку дату запланована відставка Яценюка

Ще 26 лютого три джерела в уряді і коаліції повідомили про те, що теперішній прем'єр погодився на відставку.

Арсеній Яценюк. Фото:nk.org.ua

Прем'єр Арсеній Яценюк нібито піде у відставку 9-10 березня. "Рівно місяць тому, 4 лютого, президент Порошенко заявив про необхідність перезавантаження уряду. З тих пір нічого не змінилося. Чинного прем'єра Арсенія Яценюка як і раніше вмовляють добровільно подати у відставку. Не дивлячись на уявне політичне затишшя, що панує в Україні останні два тижні, між АП і табором прем'єра тривають непрості переговори ". Про це пише Марія Жартовська на сайті Українська правда, повідомляють Патріоти України.

У п'ятницю увечері 26 лютого три джерела в уряді і коаліції повідомили про те, що Арсеній Яценюк погодився на відставку, а наступним технічним прем'єром може стати нинішній міністр фінансів Наталія Яресько. "Прес-служби президента і прем'єра цю інформацію спростували, так само як і депутати, близькі до прем'єр-міністра. Але диму без вогню не буває", - зазначає автор матеріалу.

Опоненти нинішнього прем'єра вже на наступному тижні нібито мають намір ініціювати позачергове засідання парламенту, під час якого за планом Арсеній Яценюк погодиться добровільно піти у відставку. Непрямим підтвердженням цього служать заяви пропрезидентських сил. "У нас є два тижні для формування нової коаліції, нового технократичного уряду", - написав глава БПП Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

Раніше спікер Володимир Гройсман заявив, що коаліція розпалася, а глава фракції БПП в Раді - Юрій Луценко - закликав Арсенія Яценюка до відставки. Однак пізніше президент Петро Порошенко заявив, що не допустить дострокових виборів у Верховну Раду.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...