"Подвиги" окупанта: Прилепін зізнався, що бойовики обстріляли школу у Красногорівці

За його словами, ціллю був штаб АТО.

Фото: ЗМІ

Російський пропагандист і письменник, заступник командира батальйону по роботі з особовим складом "ДНР" Захар Прилєпін визнав, що бойовики обстріляли школу у Красногорівці Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, стверджуючи, що у школі знаходиться штаб сил АТО, передають Патріоти України.

"Проблема тільки в тому, що в школі тієї давно ніяких дітей немає. Там штаб розташовувався, штаб. І тепер він там не розташовується. Так що, перший раз збрехали про дітей. А другий раз про те, що за підсумками обстрілу - один поранений солдат армії ЗСУ. Не один. І не поранений. Але вам про це не розкажуть. Від школи дійсно мало що не залишилося. І від усього, що навколо неї стояло", - написав Прилепін.

У коментаріях до його допису навіть прихильники "ДНР" зазначають, що штабу у школі не було, і до обстрілу там навчалися діти.


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...