Подивитися одне одному в очі: стало відомо про зустріч президента з Кабінетом міністрів

Порошенко має намір зустрітися з усіма міністрами.

Порошенко сьогодні зустрічається з міністрами Кабміну. Ілюстрація:nv.ua

Президент Петро Порошенко о 20.00 проведе зустріч з міністрами Кабінету міністрів. Про це повідомило джерело в БПП "Солідарність", зазначають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Фракція не зустрічатиметься зі своїми міністрами, натомість президент зустрічається з усіма міністрами", - зазначив співрозмовник. На уточнення, чи буде там прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, він відповів: "З міністрами".

У середу повідомлялося, що фракція БПП "Солідарність" вирішила запросити своїх міністрів на засідання фракції 18 лютого.

Як відомо, 16 лютого Верховна Рада проголосувала за визнання незадовільною роботи уряду у 2015 році. Однак голосів за відставку Кабміну у парламенті забракло.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...