Погана новина для українських можновладців: Нуланд розповіла, коли США та МВФ дадуть гроші Україні

Можливість Сполучених Штатів та міжнародної спільноти продовжувати підтримувати Україну залежить від налаштованості її лідерів поставити український народ та країну на перше місце.

Вікторія Нуланд. Фото: соцмережі.

Помічник секретаря Державного департаменту США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд наголошує, що Україна повинна звільнитися від нечестивого союзу брудних грошей та політики, щоб не сповзти назад до беззаконня та васальної державності. Про це вона сказала під час слухань у комітеті Сенату США на тему: "Українські реформи - два роки після революції на Майдані та російського вторгнення", повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Можливість Сполучених Штатів та міжнародної спільноти продовжувати підтримувати Україну залежить від налаштованості її лідерів поставити український народ та країну на перше місце", - наголосила Нуланд. При цьому помічник секретаря Держепартаменту США заявила, що усі ті, хто називає себе в Україні реформаторами, повинні відновити консенсус у керівній команді та консенсус навколо програми реформ Міжнародного валютного фонду (МВФ) та відповідної програми Європейського Союзу у здійсненні наполегливих заходів щодо очищення від корупції, відновлення правосуддя та лібералізації економіки.

На переконання Нуланд, "маючи більшу єдність та лідерство, 2016-й рік може стати роком, коли Україна звільниться від нечестивого союзу брудних грошей та брудної політики, яка грабує український народ впродовж довгого періоду". "Без цього, Україна зісковзне знову назад до корупції, беззаконня та васальної держави", - наголосила Нуланд.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...