Погана прикмета для Х*йла: На інавгурації Путіна трапився дуже символічний конфуз (відео)

Президентський штандарт, котрий символізує владу, легітимні повноваження і навіть саме життя голови держави, так і не змогли підняти над Кремлем. Непереборна сила стала на заваді.

Приспущений прапор - символ трауру

Інавгурація Володимира Путіна на черговий президентський термін, що відбулася 7 травня, в московському Кремлі, не обійшлася без серйозної технічної накладки. Підняти над Великим Кремлівським палацом президентський штандарт не вийшло, з задоволенням зазначають Патріоти України.

Згідно протоколу, підйом президентського штандарта (являє собою спеціальну версію державного прапора Російської Федерації, на якому вишитий золотий герб - двоголовий орел) проводиться над палацом відразу ж, як тільки новообраний президент складе присягу на Конституції. Кульмінаційний момент режисери прямої трансляції спочатку планували показати і навіть підняли в небо над Кремлем квадрокоптер з камерою високої роздільної здатності. Однак щось пішло не так.

Всього в апаратній зробили кілька спроб показати процес підняття штандарта. Однак на всіх планах спочатку було видно, як два солдата Кремлівського полку довго возяться у флагштоку, а потім - намагаються крутити його ручку - правда, положення головного прапора країни при цьому вперто не змінювалося. Зрештою, квадрокоптер перенастроїли, і для заспокоєння глядачів взяли штандарт в кадр крупним планом - так, щоб не було видно, що він вперто не піднімається.

Зрозуміло, все це не має ніякого значення для процедури вступу Володимира Путіна на посаду. Однак спостерігачі вже встигли заявити, що відмова президентського штандарта піднятися над Великим Кремлівським палацом - дуже погана прикмета, і четвертий термін обраного президента навряд чи буде простим.

Українці вже кепкують: "Х*уйло не жилець? - Хай спросить у Януковича, як той зміг пережити удар траурним вінком по пиці. Тримаємо кулаки!"


Вчора стало відомо, що програма інавгурації Володимира Путіна була істотно скорочена: зокрема, організатори вирішили виключити традиційний проїзд президентського кортежу по Москві і урочистий банкет після церемонії. Однак в кортежі новообраний президент все-таки проїхався: від 1-го корпусу Кремля, де знаходиться його робочий кабінет, до Великого Кремлівського палацу, де проходила процедура. Все це відбувалося на закритій території, а шлях склав всього 200 метрів, які можна було пройти і пішки. Зате замість звичного броньованого Mercedes S600 Pullman Володимир Путін прокотився на продукції вітчизняної розробки - лімузині російського проекту "Кортеж".

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...