Погрожували розправою: У Києві затримали 3 осіб за вимагання 1,3 млн доларів хабара

Наразі встановлюються всі подробиці справи.

Ілюстрація: blogarama.comПравоохоронці затримали 2 адвокатів та ще 1 громадянина за підозрою у вимаганні хабара 1,3 мільйона доларів. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Два адвокати і один підсудний по статті за умисне вбивство громадянин вимагали від приватного підприємця 1,3 мільйона доларів для передачі особисто Генпрокурору України. Інакше погрожували всім – від наїзду на бізнес до фізичної розправи", - написав Луценко. Він додав, що підприємець звернувся до правоохоронців.

"Саме його повідомлення стало початком кінця цієї кримінальної групи. Якщо ще хтось стикається з поборами на користь прокурорів будь якого рівня – звертайтеся, браслетів вистачає", - підсумував Луценко.

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...