Погуляла на славу: Дружина судді, який заборонив Майдан, похвалилася відпочинком в Криму (фото, відео)

Знімки оприлюднила в соцмережі.

СкріншотДружина судді-спікера київського Окружного адміністративного суду Богдана Саніна Анна оприлюднила в мережі фото з анексованого Криму, де вона перебуває на відпочинку. Про це 19 липня говориться в Facebook на сторінці "Схеми: корупція в деталях - RFERL", повідомляють Патріоти України.

Також там говориться про відеосюжет, автори якого нагадали, що чоловік Анни Санін під час Майдану своїм рішенням заборонив мітинги у всьому центрі Києва на цілий місяць. А після Революції Гідності не просто залишився суддею, але ще і був призначений на посаду судді-спікера Окружного адмінсуду Києва.


Зазначається, що дружина Богдана Саніна у своєму публічному акаунті в Instagram протягом декількох тижнів публікує фото, зроблені в захопленому росіянами Криму. "Порожні кримські пляжі", - іронізує дружина українського судді в коментарях до фотографій.

Також повідомляється, що батько Саніна - Володимир Яцуба був представником Віктора Януковича в Криму, коли той займав пост президента України. Також до 20 лютого 2014 року Яцуба був мером Севастополя. "Як думаєте, що рухає українським суддею Саніним, який відправляє свою дружину на відпочинок до окупованого Криму?" - йдеться в тексті.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...